A fogszuvasodásnak a kilyukadt fogak nem időben való szakszerű kezelésének sajnos egyik leggyakoribb következménye a fog elvesztése. A Madentánál 24 óra alatt ismét hibátlanná teszik mosolyukat egy új technológia az All on 4 kezelés segítségével. Ez egy rögzített fogpótlást jelent, ami ismét újjá varázsolja fogsorunkat. 

24 óra alatt el tudunk jutni oda, hogy ha valaki fogatlan volt, vagy kivehető fogpótlással rendelkezett, egy funkcióval és megfelelő esztétikájú rögzített fogpótlással távozzon rendelőnkből. 

Pácienseink azért részesítik előnyben az all on 4 eljárást, mert ebben az esetben, nem kell hosszú ideig várni, hogy megkapják tökéletes fogsorukat, hiszen már három nap alatt egy ideiglenes szép rögzített pótlással mehetnek haza, és a gyógyulási fázisában is teljes életet élhetnek. 

A fogászati beültetés több évtizedes fejlődése alatt eljutottunk odáig, hogy fogatlan vagy teljesen fogatlan pácienseknek tudunk egy úgynevezett all on 4 eljárást ajánlani, ami azt jelenti, hogy egy műtét alkalmával eltávolítjuk a még meglévő, de használhatatlan, rossz fogakat, csonkokat és  ezen alkalommal beteszünk 4-6 implantátumot, lenyomatot veszünk a műtét végén, amiről a fogtechnika 24 órán belül elkészíti a rögzített és ezt fontos kiemelnem, hogy „rögzített” ideiglenes fogpótlást.

A kezdeti rossz állapotból alig három nap alatt el lehet jutni egy teljesen szép tökéletes fogpótlásig. Ahhoz, hogy fogatlan páciensek esetében pótlásokat készíthessünk, mindenképpen implantátumokra van szükség. Megfelelő méretű és számú implantátumot csak megfelelő méretű és pozíciójú csontba tudunk behelyezni. Ha kevés csont áll rendelkezésre, akkor csak csont pótlással tudunk implantátumot beépíteni. Abban az esetben, ha megfelelő területen megfelelő mennyiségű és minőségű csont áll rendelkezésre- és általában szokott is rendelkezésre állni -akkor be tudunk rakni 4-6 implantátumot, hogy azokra felépítsük az all on 4 ideiglenes majd végleges fogpótlást. Ezzel el tudjuk kerülni a csontpótlást, meggyorsul a regenerálódási idő és költséget is spórolhatunk és azonnal funkcionáló fogazatot tudunk biztosítani. Abban az esetben, ha nincs akadálya az all on 4 eljárásnak nem igazán érdemes a hagyományos eljárás mellett dönteni, mindenképpen ezt érdemes előnyben részesíteni. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *